AcasăCaracasVenezuela anunţă că a dejucat un atac planificat cu drone asupra preşedintelui...

Venezuela anunţă că a dejucat un atac planificat cu drone asupra preşedintelui Nicolas Maduro

-

Preşedintele Parlamentului venezuelean Jorge Rodriguez a anunţat marţi că guvernul său a dejucat un atac planificat cu drone asupra preşedintelui Nicolas Maduro, informează miercuri DPA, potrivit agerpres.ro.

Potrivit lui Rodriguez, patru drone au fost desfăşurate la 22 iunie împotriva lui Maduro în timpul unei ceremonii de inaugurare a unui monument de comemorare a bicentenarului bătăliei de la Carabobo.

„Patru drone au fost dezactivate de serviciile noastre de informaţii şi în scurt timp vom şti de unde au fost cumpărate, cine le-a cerut şi care era planul de asasinare a preşedintelui şi demnitarilor la inaugurarea monumentului în Carabobo”, a declarat Rodriguez într-o conferinţă de presă.

Maduro se află în conflict de mai mulţi ani cu preşedintele interimar autodeclarat Juan Guaido şi a vorbit în repetate rânduri despre presupuse planuri de atac sau răsturnare a guvernului său, de cele mai multe ori fără a prezenta o dovadă concretă.

/www.stiripesurse.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

4 milioane de oameni au fugit din Venezuela începând cu 2015,...

Criza socială și politică din Venezuela a produs un ”exod uluitor” în ultimii patru ani, informează Agenția de refugiați a Organizației Națiunilor Unite citată...