AcasăCaracasNicolas Maduro îi denunță drept „spioni” pe observatorii UE la alegerile din...

Nicolas Maduro îi denunță drept „spioni” pe observatorii UE la alegerile din Venezuela

-

Preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, i-a calificat duminică drept „spioni” şi „duşmani” pe observatorii Uniunii Europene care au monitorizat recentele alegeri locale în Venezuela, negând neregulile semnalate de aceştia în raportul lor, potrivit Reuters și Agepres.

„Cei care au venit ca duşmani – delegaţia de spioni a Uniunii Europene – nu au găsit elemente pentru a critica sistemul electoral”, a declarat Maduro, denunţând un „raport plin de improvizaţii şi prost redactat”.

„Aceştia nu au fost observatori internaţionali, ci spioni ai Uniunii Europene”, a afirmat preşedintele venezuelean, a cărui legitimitate este contestată în Occident după realegerea sa în 2018 în urma unui scrutin considerat fraudat. Ei au „încercat să denigreze procesul electoral impecabil şi democratic al Venezuelei, dar nu au reuşit”, a adăugat Maduro în cursul unei alocuţiuni la televiziunea publică.

„Alegerile au fost transparente, fiabile, corecte, sigure şi libere. Chavismul (după numele lui Hugo Chavez, defunctul predecesor al lui Maduro şi figură marcantă a stângii radicale latino-americane) a obţinut o victorie zdrobitoare”, a apreciat el.

 

/www.hotnews.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

4 milioane de oameni au fugit din Venezuela începând cu 2015,...

Criza socială și politică din Venezuela a produs un ”exod uluitor” în ultimii patru ani, informează Agenția de refugiați a Organizației Națiunilor Unite citată...