AcasăCaracasNicolas Maduro evocă posibilitatea achiziţiei de rachete din Iran

Nicolas Maduro evocă posibilitatea achiziţiei de rachete din Iran

Teheranul a trimis mai multe transporturi de benzină în Venezuela, pentru a o ajuta să depăşească deficitul de carburant, precum şi echipamente pentru a ajuta compania de stat PDVSA să îşi repare rafinăriile.

-

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a mulţumit ieri statului aliat Iran, pentru că a ajutat ţara sa să depăşească impactul avut de sancţiunile americane asupra industriei petroliere şi a evocat posibilitatea achiziţiei de rachete din acest stat, transmite Reuters, conform news.ro.

Washington exercită sancţiuni stricte împotriva industriei petroliere iraniene, în încercarea de a bloca dezvoltarea programului nuclear al ţării.

„Ne ajutăm unii pe alţii. Cred că experienţa iraniană ne va ajuta să ne întărim capacitatea de management”, a afirmat Maduro într-un interviu acordat televiziunii de stat. Maduro nu a oferit alte informaţii despre modul în care ajută Iranul, notând că „va păstra tăcerea având în vedere că ne aflăm în război”.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

4 milioane de oameni au fugit din Venezuela începând cu 2015,...

Criza socială și politică din Venezuela a produs un ”exod uluitor” în ultimii patru ani, informează Agenția de refugiați a Organizației Națiunilor Unite citată...