AcasăCaracasConfruntări violente la frontiera dintre Venezuela şi Columbia

Confruntări violente la frontiera dintre Venezuela şi Columbia

-

Lupte intense se dădeau între militari venezueleni şi un grup armat în zona de frontieră cu Columbia, a anunțat un responsabil local columbian, citat de France Presse. Confruntările, în statul Apure (sud-vest), au făcut mai multe victime, a indicat primarul oraşului Arauquita, Etelivar Torres.

“În această duminică noi, locuitorii din Arauquita, am fost treziţi de zgomote puternice provenind de la aviaţia venezueleană”, care au continuat şi după-amiază, a declarat edilul pentru media locale, adăugând că incidentele s-au soldat cu un “număr important de răniţi şi morţi”.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat, la televiziunea publică a ţării sale, că militarii s-au confruntat cu un grup armat provenind din Columbia, fără a oferi mai multe detalii. La solicitarea AFP, un general venezuelean în exil a declarat că militarii ţării sale au atacat o tabără de disidenţi ai fostei gherile columbiene FARC (Forţele Armate Revoluţionare din Columbia).

mai mult la   /www.europafm.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

4 milioane de oameni au fugit din Venezuela începând cu 2015,...

Criza socială și politică din Venezuela a produs un ”exod uluitor” în ultimii patru ani, informează Agenția de refugiați a Organizației Națiunilor Unite citată...